COLOFON

INFORMATIE CONFORM § 5 TMG

Scaneca GmbH
Richard-Wagner-Straße 48 - 50, D10585 Berlijn, Duitsland

Handelsregister: HRB 202879 B
Rechtbank Charlottenburg

Commerzbank
Commerzbank Bankrekening: 120 400 00
IBAN: DE46 1204 0000 0027 0801 00
BIC: COBADEFFXXX

Btw-nr.: DE321353600

WEEE-Reg.-nr. DE 37673105

Vertegenwoordigd door de bedrijfsleiders:
Dr. Nikolay Leons (geb. Kozlov)
Dr. Dzmitry Komar

CONTACT

Telefoon: +49 (0) 30 4036 5870
E-Mail: impressum@scaneca.de

Gebruik bij aanvragen het Aanvraagformulier

INHOUD

Als dienstenaanbieder zijn we conform § 7 alinea 1 TMG verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetgeving. Conform §§ 8 t/m 10 zijn we als dienstenaanbieder echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen externe informatie te monitoren of te onderzoeken op omstandigheden die wijzen op een onwettige activiteit.

Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid voor deze is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een dergelijke rechtsinbreuk. Bij het bekend worden van betreffende rechtsinbreuken zullen we deze inhoud direct verwijderen.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan we geen invloed hebben op de inhoud. Daarom kunnen we ook niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte sites is steeds de betreffende aanbieder of exploitant van de sites verantwoordelijk. De gelinkte sites worden op het moment van de koppeling gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Onwettige inhoud was op het moment van de koppeling niet herkenbaar.

Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte sites is echter niet redelijk zonder concrete aanknopingspunten voor een rechtsinbreuk. Bij het bekend worden van wetsovertredingen worden dergelijke links direct verwijderd.

AUTEURSRECHT / COPYRIGHT

De door de exploitant van de site opgestelde inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Reproductie, bewerking, verspreiding en elke soort gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen schriftelijke toestemming van de betreffende auteur resp. de maker. Downloads en kopieën zijn uitsluitend toegestaan voor privégebruik, niet voor zakelijk gebruik.

Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is opgesteld, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Indien u toch een overtreding van het auteursrecht opmerkt, vragen we u dit aan ons door te geven. Bij het bekend worden van wetsovertredingen wordt dergelijke inhoud direct verwijderd.

Copyright © Nikolay Kozlov, Scaneca GmbH
Alle rechten voorbehouden / All rights reserved